A lányok sokszor még azt a fiút is visszautasítják, aki tetszik nekik. Ennek több oka is van. De, ha ismered ezeket az okokat, akkor el tudod kerülni őket csajozás közben. Sokkal könnyebb úgy a társkeresés, ha tudod, hogy mi és hogyan fog megtörténni.

 

Hogy miért kell azonnal cselekedned, amikor meglátsz egy jó nőt. Miért nem szabad ilyen esetekben haboznod. Most megtudhatod, hogy mi történik, ha tétovázol, és mi, ha egy profi csajozó művészhez méltóan azonnal lecsapsz.

 

Ebből a részből megtudhatod azokat az apróságokat, amiknek a segítségével javíthatod az esélyét annak, hogy sikeresen tudj csajozni a tánciskolákban. Itt minden lehetőséget megkapsz, hogy igazi csajozó művész legyél, a társkeresés mestere.

 

Van egy hely, ahol a lányok érted versenyeznek, és ráadásul átlagosan 10 csaj jut egy pasira. Ez a hely nem más, mint a tánciskola. Az egyik legideálisabb terep a csajozáshoz. A tánc a hancúrozás függőleges változata.

 

Sokan félnek attól, hogy miután sikerült felkelteniük egy lány érdeklődését, mindent elrontanak azzal, hogy rosszkor próbálják meg megérinteni, vagy megcsókolni. A testbeszéd a csajozásban cikksorozat ezen részéből megtudhatod, hogy mik azok a jelek, amik arra utalnak, hogy a lány készen áll a hancúrozásra.

 

Honnan tudjam, hogy tetszem egy lánynak. Sokunkban felmerül ez a kérdés. A lányok testbeszéde elárulja, hogy beszélgetés közben valójában mire gondolnak. Így könnyen eldöntheted, hogy jó úton haladsz a csajozásban, vagy sem. Ezeknek az infóknak egy randin is nagy hasznát veheted.

 

Akik ismerik a női testbeszédet, pillanatok alatt ki tudják választani azokat a lányokat, akikkel érdemes próbálkozni. Pillanatok alatt meg tudják mondani, kik azok a lányok a környezetükben, akik társat keresnek, kik azok a lányok, akiket érdemes randira hívni, és kik azok, akikkel nem érdemes próbálkozni.

 

A mosoly a csajozás egyik fontos kelléke. Nem kerül semmibe, nem nehéz megcsinálni, mégis rengeteg sikert hozhat, mivel kellemes érzéseket kelt abban, aki kapja. Soha ne felejts el, mosolyogni csajozás közben, ez a testbeszéded egyik fontos része.

 

Nem tudod, mit mondj az első randin. Ez a cikk útmutatóként szolgálhat neked arra vonatkozóan, hogy mire számíthatsz, és mit kell mondanod ahhoz, hogy sikeres legyen a csajozás ezen kellemes része.

 

A magabiztosság a legjobb stílus, amit kialakíthatsz magadról. Teljesen mindegy, hogyan nézel ki, milyen ruha van rajtad. Amíg határozott vagy és tudod, hogy mit akarsz, addig vonzó leszel a nők szemében.

„Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.”

Henry Ford

 

 

 
Sokan gondolják úgy, hogy azért sikertelenek a csajozásban, mert nem néznek ki jól. Nos, ez nem teljesen így van. Ami a külsőddel kapcsolatban fontos a lányoknak, azon tudsz javítani. Csak néhány dolgot kell betartanod, és sikeresebb leszel a társkeresésben.
 
 
 
Az egyik legfontosabb kellék a csajozáshoz az önbizalom. Fontos, hogy higgy önmagadban. Addig, amíg saját magadat nem szereted meg, addig nem várhatod el másoktól sem, hogy szeressenek.

 

Lányokkal beszélgetni csajozás közben sokkal egyszerűbb, mint gondolnád. Csak néhány egyszerű szabályt kell betartanod, miközben ismerkedsz. Ebből a cikkből megtudhatod, hogyan vedd le a lábáról a kiszemelt lányt. Hogyan érd el, hogy egy randin vagy csak egy sima beszélgetés alatt és után azt gondolja, hogy nagyon jó fej vagy.

 

Azzal, hogy most ezt az oldalt olvasod, már meg is tetted az első lépéseket, a sikeres csajozás irányába. Remélhetőleg a végeredmény egy boldog párkapcsolat lesz, de addig még hosszú út vár rád a társkeresés ösvényein.

Sziasztok!

Ebben a menüpontban a randi pajti oldalon a csajozással kapcsolatban szeretnénk a társkereső férfiaknak segítséget nyújtani.

Célunk, hogy a csajozás számotokra ne csak egy álom legyen, ne egy stresszes kellemetlen visszautasításokkal teli rossz dologként éljétek meg, hiszen a randizás az egyik legjobb dolog is lehet a világon. Azt szeretnénk, ha megismernétek a sikeres csajozás kellemes bizsergető élményekkel teli oldalát, és ezáltal Ti is boldog párkapcsolatban élhessetek. 

Az oldal hamarosan indul.