Lányokkal beszélgetni csajozás közben sokkal egyszerűbb, mint gondolnád. Csak néhány egyszerű szabályt kell betartanod, miközben ismerkedsz. Ebből a cikkből megtudhatod, hogyan vedd le a lábáról a kiszemelt lányt. Hogyan érd el, hogy egy randin vagy csak egy sima beszélgetés alatt és után azt gondolja, hogy nagyon jó fej vagy.
 
Kezd azzal, hogy a beszélgetés alatt időnként mondd ki a nevét. Bizonyított tény, hogy az emberek szeretik hallani a saját nevüket. Az egyik első dolog, amit az üzletkötőknek megtanítanak, hogy amikor tárgyalnak, szólítsák nevükön a partnereiket. Ezt a taktikát a csajozásban is alkalmazni kell.

Amikor egy lánnyal beszélgetsz a fő szabály az, hogy hagyd őt beszélni. Sokan követik el azt a hibát társkeresés közben, hogy le akarják nyűgözni a nekik tetsző lányt, ezért saját magukról beszélnek. A lányok egy idő után unalmasnak fogják találni a beszélgetést, és még beképzeltnek is tűnhetsz. Ezzel szemben a helyes taktika, ha hagyod őt beszélni. A lányok szeretnek sokat beszélni, és a kedvenc témájuk saját maguk. Csajozás közben akkor leszel a legjobb beszélgető partner, ha hagyod a lányt saját magáról beszélni. Úgy fogja érezni, hogy nagyon jó veled beszélgetni, jól érzi magát veled, és van végre valaki, aki meghallgatja, megérti őt. Ezért figyelmesen hallgasd végig. Persze azért nem kell némának lenni, néha közbe lehet iktatni egy értem, aha, tényleg, komolyan illetve ehhez hasonló szavakat. Figyelj oda arra, amit mond, mert ha visszakérdez és rájön, hogy nem is figyelsz rá, akkor könnyen elronthatod az egészet. Időnként kérdezz vissza, ezzel is jelezve neki, hogy érdekel, amiről beszél. Így fenntarthatod a beszélgetés gördülékenységét is. Talán a helyes arány, ha te 20, a lány 80 százalékot beszél. Soha ne beszélj 30 másodpercnél hosszabban egyszerre.

Amikor egy csaj a problémáiról beszél, együtt érzően hallgasd meg. Ne akarj neki tanácsot adni, vagy beleszólni a dolgaiba. Ítélkezni felette, meg aztán végképp tilos. Nem arra van szüksége, csak arra, hogy valaki meghallgassa. Ha elmondhatja a problémáját, máris jobban fogja érezni magát. Sokszor, miután elmondta, hogy mi is bántja, rájön, hogy az egész nem is volt olyan nagy dolog. Azáltal, hogy elmondhatta valakinek megkönnyebbült, így a probléma meg is oldódott. Csak annyit kell tenned, hogy rászánod az időt, hogy végighallgasd. Hidd el, a jutalom nem marad el.

A beszélgetések folyamán néha eljönnek olyan pillanatok, amikor csönd lesz. Ilyenkor kell bedobni a következő általános témát, amiről a lánynak megint eszébe fog jutni egy csomó minden, amikről ismét órákat beszélhet. Ilyen téma lehet, például egy nyaralás, vagy a környezetetekben lévő tárgy, egy közös ismerős, vagy a lány hobbija, vagy bármi, ami vele kapcsolatos. Figyelj a beszélgetés gördülékenységére. Ne olyan legyen, mint egy kihallgatás.

Ha eszedbe jut valami vicces poén, akkor süsd el, ha sikerül megnevettetned a lányt, akkor az, plusz pont. Vigyázz a poén néha rosszul is elsülhet. Sérült embereken ne viccelődj, és nyugodtan szólj rá, ha ezt ő teszi meg. Viszont az jó, ha sokat nevet, amíg együtt vagytok. Egy jó párkapcsolatnak elengedhetetlen része a sok nevetés. Itt még az sem baj, ha rajtad fog nevetni. Egy kis bohóckodás belefér. A lényeg, hogy te legyél az a jó fej vicces srác, akivel majd randizni akar.

Legyél tájékozott azokban a témákban, amikről beszélsz, és ne hozz szóba olyan dolgokat, amikről keveset tudsz. Vannak témák, amiket jobb, ha kerülsz egy párkapcsolat elején. Ezek a vallás, politika, faji nézetek, előző párkapcsolat. A volt pasijáról eszedbe ne jusson rosszat mondani, mert belefuthatsz abba a csapdába, hogy elkezdi védeni, és te leszel az ellenség.
 

Ne beszélj túl sokat magadról. A csajozásban ez a taktika azért jó, mert nem sok információja lesz rólad. Így kíváncsi lesz rád, a beszélgetés, randi után, és otthon rád fog gondolni. Sőt még lehet, hogy bűntudata is lesz, hogy szinte végig ő beszélt, és most mit gondolhatsz róla. Persze, ezzel óvatosan kell bánni, mert ha semmit nem mondasz, és kitérő válaszokat adsz, amikor rólad kérdez, akkor gyanakvó lesz. A válaszról úgy is eszébe fog jutni valami, amiről megint beszélhet, de ha nem, akkor kérdezz valamit tőle a válasz végén, vagy folytasd egy általános témával.

A nők társkeresés közben gyakran tesztelik a férfiakat. Az egyik ilyen, hogy van e saját véleményed. Nem kell mindenben egyetértened vele, mert akkor gyengének fog tartani. Lássa, hogy férfi vagy, hogy nem félsz tőle, és, hogy ellent mersz mondani neki. Kisebb dolgokban nyugodtan ellent mondhatsz. Például, attól még, mert ő nem szeret egy bizonyos ételt, te még szeretheted.

Kellemes beszélgetést!