Az egyik legfontosabb kellék a csajozáshoz az önbizalom. Fontos, hogy higgy önmagadban. Addig, amíg saját magadat nem szereted meg, addig nem várhatod el másoktól sem, hogy szeressenek.
 

Sokan gondolják azt, hogy ők nem elég jók a másiknak, mert nem elég szépek, okosak, vagy gazdagok, és ezért sikertelenek a társkeresésben. Ez a kissebségi érzés azért alakult ki nagyon sok férfiban és nőben egyaránt, mert a tévé és az újságok tele vannak tökéletesnek tűnő sztárokkal. Pedig ez az egész egy nagy hazugság. A legtöbb sztár ugyanúgy néz ki, mint egy átlagember. Ők a photoshop segítségével lesznek vonzóak a címlapon. Nem szabad ennek bedőlni. Utánozni őket meg még rosszabb. Addig nem leszel sikeres a csajozásban, amíg nem szereted meg önmagadat külsőleg és belsőleg egyaránt. Kezdj el megbarátkozni önmagaddal. Fedezd fel az értékeidet. Próbálj ki sok mindent, hogy lásd mi az, amiben jó vagy, mi az, amiben sikereket érhetsz el és ezeket a képességeidet fejleszd. A személyiség fejlesztés fontos része a csajozásnak.
 

Tudd, hogy te is képes vagy a lányok meghódítására. Amikor meglátsz egy szép nőt, ne ess hanyatt tőle. Ilyenkor gondolj arra, igen ő tényleg egy szép lány. Egy a sok közül, és simán meg tudom hódítani, ha akarom. Pozitív gondolataid kisugároznak belőled és így meg is tudod valósítani őket. Aki ilyenkor arra gondol, hogy soha nem lesz ilyen szép barátnőm, annak tényleg soha nem is lesz. Higgy önmagadban, hidd, hogy bármit képes vagy elérni, és hogy bármelyik nőt képes vagy megkapni, amelyiket csak akarod.
 
 
Ne hagyd, hogy megingassanak önmagadba vetett hitedben. Azok az emberek, akik bántanak téged, vagy úgy próbálnak mások előtt menőnek látszani, hogy beszólogatnak, valójában a legtöbbször önbizalom hiányban szenvednek, amit így próbálnak meg kompenzálni. Az ilyen embernél meg kell nézni, hogy egyáltalán elért-e már valamit az életben, vagy csak így próbál meg kitűnni a tömegből, hogy másokat cikiz. Az, aki már elért valamilyen sikert, annak nincs szüksége arra, hogy mások gyengeségein lovagoljon, hiszen van, amire büszke lehet. Büszke lehetsz bármire, amiért neked kellett megdolgoznod, vagy megküzdened. Lehet az egy sportteljesítmény, egy jó jegy, egy vagyontárgy, vagy egy nő meghódítása. Önbizalommal fog eltölteni, hogy te már elértél valamit, és nem csak a szád jár. Minél több sikert érsz el, annál több lesz az önbizalmad, és annál magabiztosabb leszel. Vagyis a randi pajti honlapon leírt információknak köszönhetően minél több lánnyal lesz párkapcsolatod, minél több sikeres randiban lesz részed, annál több lesz az önbizalmad is.
 

Tudd, hogy te egy jó választás vagy. Egy értékes ember. Ha egy nő ezt nem veszi észre, és nem téged választ, az nem feltétlenül a te hibád. Az lehet az övé is. Ő az, aki nem vette észre, hogy kiről maradt le. Persze itt most nem arra gondolok, hogy hibáztass másokat akkor, amikor nem sikerül egy randi. Gondold végig mi az, amit jól csináltál, és mi az, amit rosszul. Tanulj a hibáidból, és ne kövesd el őket újra. Sohasem érezheted azt, hogy az a lány, aki tetszik, több nálad. A férfiak és a nők egyenrangú felek egy párkapcsolatban. Ahol ez nem így van, ott valami nem működik rendesen. Ne törjön le a kudarc. Rengeteg lány van a világon. Mindig lesz alkalmad csajozni.
 

Az önbizalom fejlesztése egy hosszú folyamat. A sikerek növelik, a kudarcok csökkentik. Ezért fontos, hogy az ember tanuljon a mások és a saját hibáiból. A randi pajti honlap célja, hogy segítsen neked az eredményes társkeresésben. Amikor sikereket érsz el, látni fogod, hogy igenis képes vagy rá, ehhez csak az kell, hogy higgy önmagadban. Az esélyeidet a lányoknál nagyban növeli, ha felkészülsz a csajozásra. Ehhez itt rengeteg elméleti és gyakorlati példát találsz. A siker rajtad múlik. Az máris önbizalomra adhat okot számodra, hogy ennek a tudásnak most te is a birtokába kerülhetsz. Sokkal nagyobbak lesznek az esélyeid, ha úgy kezdesz neki a társkeresésnek, csajozásnak hogy felkészülsz. Ha a jó irányba fejleszted a személyiségedet, nagyban megnöveled a vonzerődet is.
 

A randi pajtin rengeteg információt találsz a csajozásról és a randizásról is. Adunk tippeket az első randi helyszínének kiválasztásához (A sikeres első randi titka), és az első csókhoz is (Csók menetrend az első csókhoz). Használd az itt fellelhető tudást. Legyen részed rengeteg sikeres randevúban, mert minden egyes sikeres randevú után nőni fog az önbizalmad.
 

Jó felkészülést kívánok a csajozáshoz!