Sokan gondolják úgy, hogy azért sikertelenek a csajozásban, mert nem néznek ki jól. Nos, ez nem teljesen így van. Ami a külsőddel kapcsolatban fontos a lányoknak, azon tudsz javítani. Csak néhány dolgot kell betartanod, és sikeresebb leszel a társkeresésben.
 
 
 
 
Amikor először találkozunk valakivel, az első néhány percben felmérjük, hogy mennyire alkalmas partnernek. Általában először a külseje alapján ítélünk meg valakit. Ez azért van így, mert mielőtt beszédbe elegyednénk a másikkal, felmérjük őt a külseje alapján. A külső megjelenés az első, amit egy ismeretlenről megtudunk. Ez alapján állapítjuk meg, hogy a másik fél szimpatikus vagy sem. Aki komolyan gondolja a csajozást, annak muszáj figyelnie arra, hogy milyen benyomást tesz másokra a külseje alapján. A jó megjelenés fontos dolog a társkeresésben. Gondolj bele. Te is ez alapján ítéled meg először a lányokat.
 
 
Mit is jelent ez pontosan? A jó kinézet a csajozásban azt jelenti, hogy ápolt, egészséges, fitt és vidám vagy. Ahhoz, hogy csajozz, így kell kinézned. Gondolj bele, ha ápolatlanul mész oda egy lányhoz, akkor máris negatív benyomást tettél rá. A mai fogyasztói társadalomban a jó kinézetet sokan tévesen azzal társítják, hogy úgy kell kinézni, mint egy filmsztár. A filmsztárok is csak a photoshop segítségével néznek ki úgy, ahogy. Sokszor az utcán meg sem ismerik őket. Nyugodtan írd be, egy netes keresőbe „sztárok smink nélkül” és akkor te is láthatod majd a valóságot. Csak nehogy nagyon megijedj. Néhányan nagyon rosszul néznek ki. Egy társkereső oldalon egy ilyen kép láttán azonnal továbbkattintanál, és eszedbe nem jutna randevúra hívni őket.
 
 
Mivel az első pillanatokban pl.: egy találkozásnál a külsőd alapján fognak a lányok megítélni, ezért hozd ki magadból a maximumot. A legtöbb lánynak a sima arc és a rövid haj jön be. A következőket kell tenned.
 
 
Először is borotválkozz rendszeresen. A sima arcbőr sokkal szimpatikusabb a borostánál. Amikor lányokkal ismerkedsz, sokkal szívesebben adnak puszit, egy sima arcra, mint egy szúrós borostásra. Az első randin is sokkal nagyobbak az esélyeid, ha előtte megborotválkozol. Az egy két napos borostával lehet próbálkozni, de hetente két, három alkalommal azért ajánlatos borotválkozni.
 
 
Másodszor menj el egy fodrászhoz, és csináltass magadnak olyan frizurát, ami neked áll jól. Itt a hangsúly most rajtad van. Ne akarj hasonlítani, az aktuális tini popsztárra, mert lehet, hogy az a haj, ami neki előnyös, az neked előnytelen.
 
 
Harmadszor gondold át a ruhatáradat. Itt is ugyanaz a tanácsom, mint a hajviseletnél. Fontos, hogy neked álljon jól, amit viselsz. Itt figyelembe kell venned, a haj, a szem és a bőrszínedet. Ne vegyél fel olyan ruhát, amiben sápadtnak, betegnek tűnsz. Tudom, hogy sokan nem szeretnek vásárolgatni, de erre muszáj időt szakítanod. Amikor vásárolsz, és bizonytalan vagy abban, hogy mi is áll neked jól, inkább az eladólányok véleményét kérd ki. Egy szakképzett eladó rögtön fogja tudni, hogy mi az, amiben nem vagy sápadt, és előnyös számodra. Anyukáddal vásárolni nem túl szerencsés, mert a legtöbb szülő csak a mama kedvence stílust ismeri, de csajozás közben férfinak kell kinézni. Alakítsd ki a saját stílusodat. Lehetsz sportosan elegáns, vagy konzervatívan elegáns. Ez a saját személyiségedtől függ. Olyan legyen, amiben jól érzed magad, de másokat sem botránkoztat meg. Az előbb nem véletlenül használtam a stílusoknál az elegáns szót. Nemrégiben olvastam egy kísérletről ahol férfiakról csináltak fényképeket először öltönyben és ingben, majd ezt követően munkásruhában, pólóban. Az elkészült képeket megmutatták nőknek, akiknek ki kellett választaniuk, hogy kik azok, akikkel szívesen randiznának, hancúroznának, házasodnának. A nők nagyrészt azokat a férfiakat választották, akik ingben, vagy öltönyben voltak, pedig a többi képen is ugyanazok a férfiak szerepeltek, csak más ruhában, mégis kevésbé voltak vonzóak a nők számára.
 
 
A csajozásban plusz önbizalmat adhat, ha tudod, hogy frissen borotvált vagy, jó az illatod, ápoltak a körmeid stb. Használj illatos tusfürdőt és egy kis parfümöt. Vigyázz ne húzz illatfelhőt magad után, mert az senkinek sem szimpatikus. Az a jó megoldás miközben egy lánnyal beszélgetsz, ha csak akkor érzi az illatod, ha megpuszilod, vagy megöleled. Ez azért is jó, mert közelebb fog állni hozzád, ha érezni akarja az illatodat. Nagyon jó érzés, amikor bemutatkozás közben adsz a lánynak egy puszit, és ő erre azt mondja: de jó illatod van. Ezt csak akkor fogod elérni, ha csak egyszer – kétszer fújsz a parfümből és nem tízszer. Nyáron szükséged lehet napközbeni frissítő zuhanyzásra.
 
 
Tetoválás, testékszer. A személyes véleményem az, hogy inkább kerüld ezeket. Lehet, hogy vannak pillanatok, amikor ezek menőnek tűnnek, de hátrányuk is rengeteg van. Láttam, olyan srácot, aki csináltatott egy tetoválást. A lányok mind megnézték. 5-10 percig ő volt a középpontban, de utána ugyanúgy nem foglalkozott vele senki, mint előtte. Továbbá azoknál a lányoknál, akiknek ezek a dolgok nem jönnek be, máris hátránnyal indulsz.
 
 
Élj egészségesen a lehetőségeidhez mérten. Sportolj valamit, vagy iratkozz be egy tánctanfolyamra. A lényeg, hogy mozogj. A te érdeked is, hogy egészséges legyél, de a társkeresésben, csajozásban is fontos szempont.
 
 
Ne feledd egy lánnyal csak egyszer lesz első randid. Így feltétlen figyelj oda a jó első benyomásra. Ha itt rontasz nem biztos, hogy lesz második esélyed. De ha nem is jön össze akkor se csüggedj. Lessz még első randid. Legfeljebb egy másik lánnyal.
 
 
Kellemes felkészülést kívánok a csajozásra!