A magabiztosság a legjobb stílus, amit kialakíthatsz magadról. Teljesen mindegy, hogyan nézel ki, milyen ruha van rajtad. Amíg határozott vagy és tudod, hogy mit akarsz, addig vonzó leszel a nők szemében.
 
Csajozás közben ne hagyd, hogy bizonytalannak és elesettnek lássanak. A nőknek egy határozott igazi férfi kell, aki tudja, mit akar, és nem egy kisfiú. Ha magabiztos vagy, az már fél siker. Megtanulhatsz rengeteg dolgot a csajozásról, de amíg nem leszel magabiztos, addig nem lehetsz sikeres sem.
 
 
Például, amikor belépsz valahova - mondjuk egy szobába, irodába - akkor ezt magabiztosan tedd meg, és ne úgy, hogy "bocsánat, hogy élek és hogy itt vagyok". Előfordulhat olyan szituáció, amikor a szobában mindenki ismeretlen számodra, ekkor határozott, mindenki számára jól hallható köszönés és bemutatkozás után mondd el, hogy miért is jöttél, vagy mit akarsz. Persze vigyázz, bolondot azért ne csinálj magadból. Mindig alkalmazkodj a szituációhoz. Egy üzletben is hamarabb észrevesznek az eladók és kiszolgálnak, ha belépéskor hangosan, magabiztosan köszönsz. Így van ez a nőknél is. A társkereső nők hamarabb felfigyelnek rád, ha nem egy tétovázó céltalan alakot látnak benned, hanem egy magabiztos férfit, aki tudja, mit akar. Így sokkal nagyobb esélyed lesz egy párkapcsolatra.
 
 
Vagy amikor a bárpultnál egy italt rendelsz, ne azt mond, hogy jaj, nem is tudom, hogy mit akarok inni, hanem rendelj határozottan, hogy ezt és ezt kérem. Egy nő nagyon fárasztónak tartja, ha arra kell várnia, hogy eldöntsd mit is akarsz. Előfordulhat, hogy tényleg nem tudod valamilyen oknál fogva, mert esetleg először vagy ott és nem ismered a kínálatot, akkor kérdezd meg a pultost, hogy milyen italok vannak, vagy, hogy ő mit ajánl. Fontos, hogy ne hagyd befolyásolni magad. Mindig dönts te, a saját sorsod felől. Dönthetsz úgy, hogy elfogadod a pultos ajánlását, és úgyis, hogy nem. A lényeg, hogy ez a te döntésed legyen. Figyelned kell a hangszínedre. Magabiztosságot kell, hogy sugározzon és nem bizonytalanságot. Remegő hanggal nem lehet csajozni.
 
 
Velem is sokszor előfordult, hogy pont azért nem tudtam magabiztos lenni, mert ott állt előttem a nagy ő és nem akartam elrontani. Fontos, hogy ezt a fajta stressz helyzetet kezelni tudd. Ezt a helyzetet kicsit ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor vizsgázni kell. Tudnunk kell, hogy ott sem történik nagy tragédia, ha nem sikerül elsőre. Lehet ismétlő vizsgát tenni. Most valószínűleg sokan arra gondolnak, hogy "de a csaj csak egy lehetőséget ad, nem lesz második esély". Higgyétek el, hogy ez nem így van. Egy nőnek, ha tetszel, nem a hibát fogja keresni benned, hanem csak meg akar ismerni, hogy tudja milyen ember vagy, és hogy biztos jól válasszon. Főleg igaz ez akkor, ha egy randin vagytok. Egy lányt, ha elhívsz egy randevúra, akkor azért jön el, mert bejössz neki. Itt már csak arra kell figyelned, hogy nehogy elrontsd. Ne gyomorgörccsel és remegve kezdjél el randizni, hanem magabiztosan. Persze egy kis egészséges izgalom nem árt. Gondolj arra, hogy a lány is ugyanúgy izgul, vagy még jobban, mint te. A magabiztosságoddal őt is megnyugtatod és látni fogja, hogy te vagy az, aki majd biztonságot nyújt neki egy párkapcsolatban.
 
 
Növeld a magabiztosságodat úgy, hogy előre tervezel, ha van rá lehetőséged. Előre gondold végig, hogy hova mentek, mit fogtok ott csinálni, meddig fogjátok csinálni. Erről már itt írtam korábban. A sikeres első randi titka Például, ha olyan helyre mész el egy társasággal, ahol rendelned kell ételt vagy italt, akkor otthon megnézheted az étterem honlapját és kitalálhatod, hogy mit fogsz kérni. A társaság hölgy tagjai látni fogják, hogy milyen gyorsan és határozottan tudsz dönteni. Gondolj bele, mekkora előnnyel járhat számodra, ha egy olyan helyre mentek, ami a többieknek is ismeretlen, de mivel te utánanéztél az interneten az ottani lehetőségeknek, ezért rögtön előnyben leszel a többi férfival szemben.
 

Az előre tervezés egy könnyű módja annak, hogy javíts a magabiztosságodon. Csak egy kis időt kell rá szánnod, és nagyban megkönnyítheted az életedet, nem csak a csajozás, társkeresés területén, hanem az élet minden területén.
 
 
Ennek a cikknek az elolvasásával ismét tettél egy lépést a sikeres randi felé.