Nem tudod, mit mondj az első randin. Ez a cikk útmutatóként szolgálhat neked arra vonatkozóan, hogy mire számíthatsz, és mit kell mondanod ahhoz, hogy sikeres legyen a csajozás ezen kellemes része.

 Miről beszélgessünk az első randin. Ez a kérdés csajozás közben is sokszor felmerül. Mi lesz, ha rosszat mondok egy lánynak a randevún, vagy ha leégetem magam előtte. Először is nyugodj meg. Semmi ok a stresszre. Azzal, hogy a lány eljött a randevúra, már be is ismerte, hogy tetszel neki. Innen már csak elrontani lehet. A lányokkal való beszélgetés alapjait már leírtam ebben a cikkben. Csajozás - Beszélgetés lányokkal alapok Itt most egy randin előforduló beszédhelyzetekről írok részletesen.

 

 

A lányok is ugyanúgy, vagy még jobban izgulnak az első randin, mint a fiúk. Ha egy lány eljön a randevúra, az azért van, mert szimpatikus vagy neki, és szeretne jobban megismerni. A fejében már van rólad, egy kis pozitív álomkép, mint ahogy neked is van róla, hiszen azért akarsz vele randizni. Azért jött el, mert szeretne megismerni téged, és hidd el, ő is ugyanúgy fél attól, hogy elront valamit, mint te. Ezért, az első dolgod egy randevún, hogy teremts kellemes hangulatot. Nyugtasd meg a lányt azzal, hogy oldod a feszültséget. Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket is. A sikeres első randi titka

Leírok egy példát arra vonatkozóan, hogyan is kell egy lánnyal beszélgetni egy randevún. A kérdéseknél egyszerre több kérdést is leírok. Természetesen nem egyszerre kell őket feltenni, hanem egymás után, azt követően, hogy a lány válaszolt.

Amikor meglátod, mondd neki a következőt. A lány neve most legyen XY.

Szia XY! Köszönöm, hogy eljöttél. Örülök neki, hogy itt vagy. Közben adj neki két puszit jobbról, balról. XY. Nagyon csinos vagy ma. Tetszik a ruhád.

Mit is jelent a fenti pár mondat. Mond ki a nevét. Mindenki szereti hallani a saját nevét. Pozitív érzéseket kelt a lányban. A randevú első 15 másodpercében kétszer is mond ki a lány nevét. A két puszival oldod a hangulatot. Máris megvolt az első testi érintés. A lányok a randevúra általában vagy új ruhát vesznek, vagy az egyik kedvenc ruhájukban mennek el. Ezért mindig dicsérd meg a ruháját, vagy a cipőjét. Így ő sem csak annyit fog válaszolni, hogy köszönöm, hanem elmondja, hogy ez a kedvence, vagy, hogy most vette. ,És már el is kezdtétek a beszélgetést. Az ebből kialakuló beszélgetést folytassátok, amíg ki nem merül az a téma. Majd folytasd így.

Tetszik ez a hely. Kellemes a hangulata. Neked is tetszik?
Szerinted érdemes ide eljönni máskor is?

Beszélj a körülöttetek lévő dolgokról. Például arról a helyről, ahol éppen vagytok. Kérd ki a véleményét. Ebből azt fogja látni, hogy nem csak a testére vagy kíváncsi, hanem érdekel a véleménye is.

 

 

Ahogy telik az idő a randin, és oldódik a hangulat, úgy lehet egyre személyesebb témákat felhozni. Ekkor már nincs olyan kihallgatás jellege, mintha ezzel kezdenéd a randevút.

Milyen helyeket szeretsz? Hová szoktál járni?
Mi a hobbid? Mióta csinálod? Miért ezt választottad?

Jó, ha olyan helyekről, dolgokról beszél, amit szeret, mert azok pozitív érzéseket keltenek benne. Úgy fogja érezni magát, mint amikor ott van.

Dicsérd meg, a képességeit. Ha szóba kerül például, hogy tud főzni, akkor, dicsérd meg, hogy milyen ügyes. Ez főként akkor fontos, ha olyan lánnyal randizol, akinek kevés az önbizalma. Ez a mai photoshop uralta világban, gyakran még a legszebb lányokkal is előfordul.

Nagyon figyelj arra, amit a lány a randin mond. Figyeld meg, hogy viselkedik különböző helyzetekben, mik azok a dolgok amik tetszenek neki, és mik azok amik nem. Lehetőség szerint, tudj meg róla, és a vágyairól minél többet. Tudd meg mik az elvárásai egy férfival kapcsolatban. Erre ne kérdezz rá direkten, mert az túl átlátszó. Ezeket az információkat aztán felhasználhatod a lány meghódítására.

Egy randin, sokszor előfordul, hogy olyan semmiségekről beszéltek, amikről máskor nem beszélnétek. Ez azért van, mert mindketten zavarban vagytok, egy kicsit. Nyugodj meg. Egy normális lány nem a hibát fogja keresni benned. A lényeg, hogy ne mondj olyat, amivel megbántod. Figyelj oda, hogy mik azok a témák, amik tetszenek neki, és arról beszéljetek. Az intimebb témákat akkor hozd szóba, amikor már megfelelő a lány hangulata. Ehhez segítséget nyújt, ha olvasol a  randi partnered testbeszédéből. A testbeszédről itt olvashatsz bővebben.

Sikeres randit kívánok!