A mosoly a csajozás egyik fontos kelléke. Nem kerül semmibe, nem nehéz megcsinálni, mégis rengeteg sikert hozhat, mivel kellemes érzéseket kelt abban, aki kapja. Soha ne felejts el, mosolyogni csajozás közben, ez a testbeszéded egyik fontos része.

 


Sokkal jobb olyan emberek társaságában lenni, akik boldogok, és mosolyognak, mint olyanokéban, akik szomorúak. A lányok is azoknak a férfiaknak a társaságát keresik, akik mosolyognak, és nem azokét, akik búskomorak. Ezért, akik sokat mosolyognak, a pozitív kisugárzásuknak köszönhetően nagyobb eséllyel találnak párt, mint azok, akiknek csak a fájdalom és a szomorúság van az arcán. A mosolygó emberek boldogságot sugároznak magukból. Te is jobban fogod érezni magad csajozás közben, hogyha mosolyogsz, úgyhogy csináld gyakran. Így egyszerűbb lesz a társkeresés.


Egy mosoly nagyon jó teszt is lehet. Ha megtetszik egy lány, mielőtt megszólítanád, tesztelheted egy egyszerű kis mosollyal. Ha viszonozza, akkor megszólíthatod, és bármi lehet a dologból. Ha viszont a mosolyodra úgy reagál, hogy grimaszol, vagy elfordul, akkor megkímélheted magad egy visszautasítástól.


Használd gyakran ezt a csajozási taktikát. Minden nőre rámosolyoghatsz, még arra is, aki nem tetszik – hiszen, ezáltal is gyakorlod – és így természetesebb lesz a számodra. Továbbá, másnak is örömet szerzel vele. Lehet, hogy az egész napja szebb lesz tőle, mert egy férfi rámosolygott az utcán, még akkor is, ha utána nem szólítottad meg. Egy mosollyal, még a világot is jobbá teheted.


Az alábbi történet, még egyetemista koromban történt meg velem, és nagyon jól bemutatja egy mosoly erejét.


A mosoly ereje


Egy délután az egyetemen számvitelből kellett volna vizsgáznom. A vizsga egy több mint 200 fős teremben volt, ami, tele volt diákokkal. Leültem az évfolyamomnak megfelelő sorba és vártam, hogy elkezdődjön a vizsga. Miközben körbenéztem, láttam, hogy sok csinos lány van a teremben, de igazából mindenki a vizsgára készüléssel volt elfoglalva. Miután kiosztották a vizsgalapokat nagyon hamar rájöttem, hogy ez ma nekem nem fog menni. Gyors leírtam magamnak a vizsgakérdéseket, hogy otthon tudjam, milyen típusú feladatokat kell, majd átnézzek. Körülbelül húsz perc után úgy döntöttem, beadom a vizsgalapot és hazamegyek. A húsz perc alatt előttem, már többen feladták és kimentek a teremből.


Miután beadtam a vizsgalapot, elindultam hazafelé. Az egyik kis utcában a látóterembe került egy csinos szőke lány, aki előttem ment. Úgy gondoltam – mivel hátulról elég jól nézett ki – megnézem magamnak elölről is. Felgyorsítottam a lépéseimet, hogy megelőzzem, majd megpróbáltam feltűnés nélkül hátra fordulni. Miközben ránéztem összeakadt a tekintetünk. Ekkor rámosolyogtam, amit ő szintén egy mosollyal viszonzott. Nem is kellett több, azonnal megszólítottam. „Szia, ismerjük egymást?” Erre nagy meglepetésemre ismét elmosolyodott és azt válaszolta, hogy „igen”. Elmondta, hogy ő is most volt vizsgázni számvitelből, és látott a teremben. Elkezdtünk beszélgetni miközben sétáltunk. Beültünk egy gyorsétterembe, és több mint egy órát beszélgettünk. Majd amikor elővettem a telefonomat, hogy megnézzem rajta mennyi az idő, ő azt kérdezte tőlem, hogy megadja-e a telefonszámát? Természetesen igent mondtam, és egy napba telt, mire magamhoz tértem, hogy ez valóban megtörtént.

 

 

Akkor egyetemista korom ellenére még elég kezdő voltam a csajozás terén, és hihetetlen volt számomra, hogy egy gyönyörű szőke lány – a dekoltázsa alapján jó mellekkel – felajánlja, hogy megadja a telefonszámát miután leszólítottam az utcán.


A fenti történet is jól mutatja, hogy milyen nagy szerepe lehet egy mosolynak a csajozásban. Próbáld ki te is, hogy amikor szembe jön veled egy lány az utcán, mosolyogj rá. Nem kerül semmibe, viszont lehet, hogy viszonozni fogja a mosolyodat. Ha egy lányra rámosolyogsz és viszonozza, az lényegében annak a visszajelzése, hogy szimpatikus vagy neki. A lényeg, hogy a szimpátia megvan köztetek, és ez az, ami tovább építhető, azokkal a lányokkal, akik szabadok, és nyitottak egy párkapcsolatra.


Végezetül még egy apró tipp a csajozáshoz. Amikor találkozol egy lány ismerősöddel, és köszönsz neki, akkor is mindig mosolyogj. Azt lássa rajtad, hogy örülsz neki, hogy találkoztatok, és hogy láthatod. Ez azért jó, mert amikor valakivel találkozol, és mindig örömmel és mosollyal köszöntöd, akkor ő is így fog viszonyulni hozzád, és elkezd rád szeretettel, pozitív érzésekkel gondolni. Így amikor nem lesz barátja, és azon gondolkozik, hogy ki lenne alkalmas számára egy párkapcsolat terén, akkor te is eszébe fogsz jutni, mivel te mindig kedves és mosolygós vagy vele.


Mosolygós csajozást kívánok!