Akik ismerik a női testbeszédet, pillanatok alatt ki tudják választani azokat a lányokat, akikkel érdemes próbálkozni. Pillanatok alatt meg tudják mondani, kik azok a lányok a környezetükben, akik társat keresnek, kik azok a lányok, akiket érdemes randira hívni, és kik azok, akikkel nem érdemes próbálkozni.

 


Az alapvető női jelzések ismerete elengedhetetlen csajozás közben. Növeli a társkeresés eredményességét, és időt takarít meg. Most megtudhatod, hogy mik azok a jelek, amik alapján eldöntheted, hogy érdemes egy lánynál próbálkozni, vagy nem.


Honnan tudjam, hogy tetszem egy lánynak. Sokunkban felmerül ez a kérdés. A lányok testbeszéde elárulja a választ. Sokan azt hiszik, hogy a férfiak kezdeményeznek egy randevút, vagy egy párkapcsolatot. Bizonyított tény, hogy az esetek 90%-ban a nők kezdeményeznek a testbeszédükkel. A lányoknak, néha perceken át kell riszálniuk magukat, mire egy férfi egyáltalán észreveszi, a neki szánt csábító jelzéseket. Csajozás közben a következő dolgokra kell odafigyelned.


Először is figyeld meg a ruháját. Egy lány ruhája sok mindent elárulhat róla. Másképp öltözik fel az a lány, aki dolgozni megy, és másként, az, aki bulizni, pasizni akar. Minél jobban kihangsúlyozza egy nő a nőiességét, annál inkább társat, kalandot keres. Amikor olyan férfi kerül egy nő közelébe, aki szimpatikus neki, akkor a nő a mozgásával is elkezdi adni a jelzéseket. Megigazítja a haját és a ruháját. Ha olyan lányhoz mész oda, aki nem adott jelzéseket, akkor nagy valószínűséggel nem fogsz túl sok sikerrel járni a csajozásban, társkeresésben.


Néha ellentétes lehet a testbeszéd és az öltözködés. A miniszoknyás lányok a ruhájukkal jelzik, hogy nagyon szeretnének elcsábítani valakit. Ennek ellenére mégis kevesebben szólítják meg őket, mint azokat, akik hosszabb szoknyát, vagy nadrágot viselnek. Ez azért van, mert amikor ülnek a miniszoknya miatt a keresztbe tett lábbal elutasító jelzéseket adnak. Házibuliban a miniszoknyás lányokkal mindig érdemes beszédbe elegyedni. Ne feledkezz meg arról, hogy velük is ugyanúgy kell beszélgetni, mint a többi lánnyal, mert ha tiszteletlen vagy egy pillanat alatt elronthatsz mindent. De, ha jól játszol, a buli végére könnyen lekerülhet róla az a szoknya. Tehát, ha egy lány, kihívóan öltözködik az annak a jele, hogy pasira hajt. Vagy fizetésemelésre. :)


Nos, miután felmérted a lányt a ruhája alapján, lássuk milyen jelzésekkel is találkozhatsz még csajozás közben.


A haj igazgatása. Amikor egy lány sokat igazgatja, vagy játszik a hajával, az annak a jele, hogy olyan férfi van a közelében, akinek tetszeni akar. Egyértelműen pozitív jelzés.

 


A fenti képen jól látszik, hogy a lány, már kiszúrta a fiúkat, és megadta nekik a pozitív jelzést. Most már csak az a kérdés, hogy melyik srác értelmezte jól a testbeszédét, és, hogy lesz-e elég bátor odamenni.


Szemkontaktus. Ha egy lány 3-5 másodpercig tartja veled a szemkontaktust, majd elnéz, akkor te figyeld tovább. Ha néhány pillanat múlva újból rád néz, az annak a jele, hogy érdeklődik irántad. Ilyenkor érdemes odamenni, és megszólítani.


A mosoly. Sok férfinak nem elég a szemkontaktus ahhoz, hogy oda merjen menni egy lányhoz. Ezért, ha a szemkontaktus után, még egy mosolyt is kapsz a lánytól, akkor azzal jelzi, hogy most már tényleg ideje lenne megszólítanod.


Az alábbi szituáció gyakran előfordul, sok társkereső férfi mégsem veszi észre, még akkor sem, amikor éppen csajozni megy. Állsz a zebránál. Megáll melletted egy lány. Észreveszitek egymást. Egymásra néztek, majd kicsit félre. Közben a lány megigazítja, a haját és a ruháját. Te közben tovább figyeled a lányt, várva a következő jelet. Ha ismét rád néz, és még egy kis mosoly is kiül az arcára, akkor ideje cselekedned.


A testbeszéd a csajozásban második részéből megtudhatod, hogy milyen női jelzésekre számíthatsz beszélgetés közben.


Sikeres olvasást kívánok a lányok testbeszédéből.