Honnan tudjam, hogy tetszem egy lánynak. Sokunkban felmerül ez a kérdés. A lányok testbeszéde elárulja, hogy beszélgetés közben valójában mire gondolnak. Így könnyen eldöntheted, hogy jó úton haladsz a csajozásban, vagy sem. Ezeknek az infóknak egy randin is nagy hasznát veheted.

 


A lábfej iránya. Amikor egy lánnyal beszélgetsz, figyeld meg, hogy merre mutat a lábfeje. Ha feléd, akkor az annak a jele, hogy érdekli, amit mondasz. Ha kifele mutat a lábfeje, az annak a jele, hogy mennie kell. Ilyen esetben ne tartsd fel, mert az negatív érzéseket kelt benne. Lehet, hogy csak wc-re kell mennie és utána visszajön, de az is lehet, hogy nem érdekled őt. Ha többen beszélgettek, és valaki más irányába mutat a lábfeje, akkor vesztésre állsz a csaj meghódításában. Két dolgot tehetsz. Vagy megpróbálod felkelteni a figyelmét valami érdekes dologgal, vagy hagyod, és más lánynál próbálkozol.


A karok helyzete. A keresztbe tett kar egyértelmű jele annak, hogy elzárkózik tőled, vagy az adott témától, amiről éppen beszéltek. Azt jelzi, hogy ideje témát váltanod, vagy tovább állnod. Először próbálkozhatsz a témaváltással, de ha nem történik változás, akkor felesleges az időt pazarolni a csajra.


A mosoly két arca. A nyitott szájjal mosolygás valódi, és őszinte. Azt jelzi, hogy jól érzi magát veled, és őszintén nevet. Ennek az ellenkezője az összeszorított szájjal történő mosolygás. Azt jelzi, hogy nem kedvel, és jobb dolga is lenne, mint a te csajozós dumádat hallgatni.


Csökkentsd a távolságot. Beszélgetés közben lépj, vagy hajolj közelebb a lányhoz. Ha ekkor úgy reagál, hogy hátrább lép, akkor rossz úton haladsz. Ha viszont nem zavarja, hogy beléptél az intim szférájába, akkor jó úton jársz. Ilyenkor fokozatosan lehet csökkenteni a távolságot. Ezt a lányok is használják tesztként. Ha egy lány közelebb lép hozzád, majd távolabb, akkor épp tesztel, hogyan reagálsz. Ilyenkor lépj közelebb hozzá.


A kéz megérintése. Beszélgetés közben véletlenül megérinti a karodat. Ez általában nem véletlen, hanem egy teszt arra vonatkozóan, hogyan reagálsz az érintésére. Ezt az érintést általában egy második is követi, azt jelezve, hogy mégsem volt annyira véletlen. Például sétáltok egy lánnyal az utcán, és beszélgettek. Egyszer csak azt veszed észre, hogy olyan közel mentek egymáshoz, hogy véletlen, egy pillanatra hozzá ér a karja a tiedhez. Néhány lépés után újból hozzád ér ugyanott. Ekkor biztos lehetsz benne, hogy most tesztelt le, hogyan reagálsz az érintésére.


Amikor beszélgetés közben egy lány úgy ül, hogy az egyik lábát maga alá húzza, akkor figyeld meg, a térdét, hogy kire mutat. Ilyenkor a lány által leginkább érdekesnek talált személyre mutat a térde. Ha szoknyában van, ez az üléshelyzet lehetőséget ad a lánynak, hogy megmutasson egy kicsit a combjából a számára érdekesnek talált férfinak.


A táskája közelsége. Ha egy lány úgy ül le melléd, hogy közel teszi le hozzád a táskáját, az is annak a jele, hogy szimpatikus vagy neki.