Sokan félnek attól, hogy miután sikerült felkelteniük egy lány érdeklődését, mindent elrontanak azzal, hogy rosszkor próbálják meg megérinteni, vagy megcsókolni. A testbeszéd a csajozásban cikksorozat ezen részéből megtudhatod, hogy mik azok a jelek, amik arra utalnak, hogy a lány készen áll a hancúrozásra.

 

 

Honnan tudjam, hogy mikor csókolhatok meg egy lányt? Ez az egyik örök kérdés a csajozásban. Ne aggódj! A lányok segítenek neked a randin a testbeszédükkel, csak helyesen kell értelmezned az általuk mutatott jeleket, és sokkal könnyebb lesz a társkeresés.


Vigyázz, tesztelnek! Csajozás közben sokszor fogod tapasztalni, hogy a lányok különböző módon tesztelnek. Ha még csak most ismerkedtél meg egy lánnyal, és a beszélgetés első perceiben máris ezekkel a jelekkel találkozol, akkor ne dőlj be nekik. Vannak olyan lányok, akik így akarják megtudni a szándékaidat, és ha az elején rájuk nyomulsz, akkor visszautasítanak. A csajozás nevű játékban néha türelmesnek kell lenni. Az első beszélgetés alkalmával, várj legalább 10 percet. Ha még azután is sugározza a lány ezeket a jeleket, akkor elkezdheted komolyan venni a jelzéseit.

Nos, akkor lássuk, hogy mik is ezek a jelek, amikből tudhatod, hogy egy lány készen áll a csókra.


A csukló belsejének megmutatása. Az emberi testen, a csukló belső részén a legvékonyabb a bőr. Egy lány minél többször mutatja feléd a csuklóját, annál inkább érdeklődik irántad. Ha e közben a másik kezével szorongatja is a csuklóját, mintha az ujjaival bilincset formálna, az annak a jele, hogy átadja magát neked.


A lány magát simogatja: Ha egy lány beszélgetés közben a nyakát, karját, vagy a combját simogatja, akkor igazából elképzeli az érintésedet. Azt jelzi, hogy szeretné, ha simogatnád. Ilyenkor meg lehet próbálni óvatosan megérinteni ott, ahol magát simogatta. Ha az érintésre jól reagál, akkor lehet apró simogatásokkal haladni. A helyzettől, helyszíntől függően, akár a tapizásig, vagy még tovább.


A láb lóbálása. Annak a jelzése, hogy a lány jól érzi magát veled. Szeretné a figyelmedet felkelteni. Ehhez a jelzéshez párosulhat az is, hogy a lábát ki-be dugdossa a cipőjébe. Ez a férfi tudatalattijának szóló jelzés. Ha ezt látod, jó úton haladsz a társkeresésben.


A napokban láttam egy említésre méltó esetet. Egy srác ült a biciklijén, és beszélgetett egy lánnyal, aki mellette állt. A lány a bicikli első kerekének a küllői közé dugdosta a lábfejét. Bedugta, majd kihúzta. Ezt ismételgette. Fél perccel később már csókolóztak. Azt nem tudom, hogy mióta ismerték egymást, de a lány testbeszéde elárulta, hogy mit is akar és pontosan lehetett következtetni az elkövetkező eseményekre. És azok meg is történtek.


Egy henger alakú tárgy babrálása. Egy pohár, vagy bármilyen fallikus tárgy babrálásával a csaj elárulja, hogy mire gondol. Ugyanezt jelenti, ha az ujján a gyűrűjét húzogatja le és fel. Egyértelmű, hogy forró a lány hangulata. Ez előrevetítheti a közelgő eseményeket, de ez még csak az eleje annak az állapotnak. Érdemes lehet ilyenkor finoman előhozni valami forróbb témát, hogy fokozd a lány hangulatát.


Figyelned kell a saját testbeszédedre is. Beszélgetés közben nézz a lány szemébe. Ez azt jelzi, hogy figyelsz arra, amit mond. Ne bámuld a melleit. Legalább is az elején ne. Viszont, ha már a beszélgetés alatt kaptál tőle néhány pozitív jelzést, akkor elkezdheted a szemmel simogatást.

Mi is az a szemmel simogatás pontosan? 

Nos, az igaz, hogy a nők szeretik, ha egy férfi a szemükbe néz, viszont az is igaz, hogy szeretik kívánatosnak érezni magukat. Tehát a beszélgetés előre haladtával, miután már szimpatikus vagy neki, és megadta a testbeszédével az intimitásra utaló jeleket, akkor lepillanthatsz a dekoltázsára, combjára, ezzel is fokozva az izgalmakat. 


És ekkor jöhet az első csók, de ez már egy másik cikk témája. Csók menetrend az első csókhoz

 

Egy kis játék: Képzeld el, hogy egy randin a fenti képen lévő lány ül melletted. Te meddig tudsz a szemébe nézni? Na ugye, hogy le lecsúszik az a tekintet. És a test beszéde alapján mire lehet következtetni? Nyitott szájjal mosolyog, a szemedbe néz, sugárzik a boldogságtól és a ruhája is kiemeli a lényeget. Mellesleg:) Ez az első randitok. Szerinted meg lehetne csókolni? Ha bizonytalan vagy olvasd el néhány korábbi cikkünket a testbeszéd, randizás, első csók témában.