Van egy hely, ahol a lányok érted versenyeznek, és ráadásul átlagosan 10 csaj jut egy pasira. Ez a hely nem más, mint a tánciskola. Az egyik legideálisabb terep a csajozáshoz. A tánc a hancúrozás függőleges változata.

 

 

Lehet, hogy elsőre tiltakozol az ellen a gondolat ellen, hogy te tánciskolába járj, de hidd el, nagyon sokat fejlődhetsz egy ilyen helyen. Számtalan olyan dolgot tanulhatsz egy tánctanfolyamon, amit nem csak a táncban, hanem a csajozásban vagy az élet számtalan területén használhatsz.

Miért is jó tánciskolába járni?

Nagyon sok előnye van annak, ha valaki tánciskolába jár. Az egyik a már említett csajozás, a másik, amire sokan nem is gondolnak, önmagunk fejlesztése.

Hogyan is tudsz fejlődni egy tánciskolában?

Először is fejlesztheted a mozgásod. A csajozásban is fontos a jó mozgáskoordináció, hiszen javítja a megjelenést, a testtartást, és határozottságot ad. Ennek az élet számtalan területén hasznát veheted a későbbiekben.

Másodszor, gyakorolhatod a lányokkal való beszélgetést. Hogy, hogyan kell lányokkal beszélgetni? Erről itt olvashatsz bővebben. Csajozás - Beszélgetés lányokkal alapok

Továbbá, szélesítheted a kapcsolatrendszeredet. Olyan embereket ismerhetsz meg az órákon, akikkel máshol nem találkoznál, és az ismeretség az életed későbbi folyamán még jól jöhet.

Az is egy fontos szempont, hogy megszokod a lányok közelségét, érintését. Mivel a tánc közben folyamatos a testi kapcsolat, ölelgeted, megérinted a lányokat, nem leszel annyira feszült, majd amikor meg kell érintened egy lányt. Emiatt sokkal természetesebb lesz megérinteni őket a táncon kívül is. Például egy csajozás alkalmával. Nagyon sok, kellemes órát tölthetsz el a lányokkal gyakorlás közben.

Néhány dolog, amit jó, ha tudsz a tánciskolákkal kapcsolatban.

A legtöbb tánciskolában az első óra ingyenes, így minden kötelezettség nélkül kipróbálhatod. Egy ilyen próba óra jó alkalom arra, hogy megnézd milyenek a tanárok. Továbbá felmérheted, hogy milyen csajokra számíthatsz. Ebből azért ne vonj le messze menő következtetéseket, mert vannak olyanok, akik csak a második vagy a harmadik órán csatlakoznak a csoporthoz, és olyanok is, akik csak az első órára jöttek el.

Sokkal több lány jár tánctanfolyamra, mint fiú. Ez jó, mert kicsi a konkurencia, és mindig lesz, kivel táncolj. A csajozás szempontjából a salsa tanfolyamok előnyben vannak a társastánccal szemben. Ennek az oka, hogy a társastánc tanfolyamokon általában egy lánnyal táncolsz végig, ezzel szemben például a salsa tanfolyamon mindegyik lánnyal táncolhatsz, a párcseréknek köszönhetően.

Javaslom, először egy salsa iskolába iratkozz be. Ez a tánc most amúgy is az egyik legnépszerűbb Magyarországon. Ennek köszönhetően mostanság rengeteg salsa buli szokott lenni különböző szórakozóhelyeken. Az ilyen bulik remek lehetőséget teremtenek a csajozásra. Megismerkedhetsz olyan lányokkal is, akik másik tánciskolába járnak, és előnyben leszel azokkal a fiúkkal szemben, akik nem tudnak táncolni, csak eljöttek csajozni, mert például az utcáról észrevették, hogy itt jó csajok vannak.

Ami még egy nagyon jó dolog a tánciskolákban, hogy nyáron rengeteg tánctábor van. A legtöbb tánciskola szervez ilyet. Amire nagyon oda kell figyelni, az a program kiírás. Vannak olyanok, ahol napi 10 órában csak táncolnak. Ezek az edzőtáborok. Az ilyen elég kemény a csajozás szempontjából, mert egy fárasztó nap után nem sok erőd lesz megmozdulni. A másik a buli tábor. Az ilyenben csak két - három óra tánc van egy nap. A nap többi része vagy szabad, vagy kirándulást szerveznek, és esténként buli van. Az ilyen buli tábor a „Csajozás Mekkája”.

Hogy, hogyan csajozz tánciskolában, a következő részből megtudhatod.