Hogy miért kell azonnal cselekedned, amikor meglátsz egy jó nőt. Miért nem szabad ilyen esetekben haboznod. Most megtudhatod, hogy mi történik, ha tétovázol, és mi, ha egy profi csajozó művészhez méltóan azonnal lecsapsz.

 


Miközben csajozol sohasem szabad tétováznod. Minden elvesztegetett másodperccel nő a kudarc esélye. Mondok egy példát. Meglátsz egy lányt, aki tetszik, és éppen egyedül van, mert várja a buszt. Elkezdesz erőt gyűjteni, hogy leszólítsd. Már majdnem megszólítod, amikor úgy döntesz, hogy gyűjtesz még egy kis erőt. Ahogy telik az idő a stressz miatt úrrá lesz rajtad a félelem, hogy mi lesz, ha elrontod. Elkezdesz agyalni, hogy akkor most mi is legyen. Meggyőzöd magad, hogy vársz még egy kicsit a megfelelő alkalomra. Közben megérkezik a busz, ő felszáll és te elszalasztottad az esélyt. Elszalasztottad egy izgalmas randinak a lehetőségét.


A másik probléma azzal, ha nem cselekszel azonnal, hogy a csinos lányokat nem csak te veszed észre, hanem mások is. Itt sokszor az a nyerő, aki először reagál a kínálkozó alkalomra. Sokkal nehezebb úgy odamenni egy lányhoz, ha már beszélget valakivel. Kivéve azt az esetet, amikor valaki nagyon bénán nyomul rá, mert akkor lehetsz te a megmentője.


Mi játszódik le ilyenkor egy lány fejében.


Amikor először akad össze a kiszemelt lánnyal a tekintetetek akkor a lányban is tudatosul, hogy ott vagy és figyeled őt.


A második pillantásnál már azon gondolkozik, hogy itt van ez a srác és engem figyel. Biztos tetszem neki. Lehet, hogy randira akar hívni? Na ekkor kell odamenni. Tartsd a szemkontaktust és sétálj oda hozzá. Ha ekkor nem cselekszel, akkor jönnek a következő gondolatok.


A harmadiknál azt gondolja, hogy még mindig figyel, de miért nem jön ide. Talán nem mer idejönni. Innentől kezdenek el romlani az esélyeid. Lényegében ez az utolsó esélyed, hogy odamenj, megszólítsd és randira hívd. 


A negyediknél, lehet, hogy van rajtam valami fura és azért néz.


Az ötödiknél, nincs rajtam semmi fura, akkor miért bámul még mindig.


A hatodiknál, lehet, hogy ő a helyi sorozatgyilkos és most engem szemelt ki magának. Valaki segítsen.


A lányok értékelik, ha egy pasi oda mer menni hozzájuk. Szeretik a mesébe illő történeteket. Csak mentem az utcán, megláttuk egymást és szerelem volt első látásra. Meg hasonló sztorik. Sokszor ábrándoznak ilyen romantikus párkapcsolatról. Még akkor is, ha nem vagy az esete, ez az érzés ott lesz a tudatalattijában. És máris lesz egy kis esélyed. Szóval, amikor meglátsz, egy jó csajt azonnal menj oda hozzá és szólítsd meg. Hogy mit mondj, arra rengeteg példát találsz a randi pajti honlapon, hiszen a jó indítást könnyen elronthatod egy béna szöveggel. Ne tűnjön úgy, hogy fel akarod szedni. Csak lazán.


Most, hogy már ismered, alkalmazd is ezt az alapvető csajozási szabályt. Így neked is sokkal jobb lesz, ha nincs időd elkezdeni izgulni, hiszen addigra már rég egy beszélgetés közepén leszel. És ezzel a spontánnak tűnő gyors reakcióval a lánynál már meg is szerezted az első jó pontot.

 

Ebben a korábbi cikkben írtam egy velem megtörtént esetről, amikor szintén azonnal kellett cselekedni, mielőtt a randi esélye elszáll. Csajozás mosolyogva