A lányok sokszor még azt a fiút is visszautasítják, aki tetszik nekik. Ennek több oka is van. De, ha ismered ezeket az okokat, akkor el tudod kerülni őket csajozás közben. Sokkal könnyebb úgy a társkeresés, ha tudod, hogy mi és hogyan fog megtörténni.

 Van valami, ami automatikusan bekapcsol a lányoknál, ha randizni hívják őket, vagy közvetlen célzást tesznek nekik egy párkapcsolat lehetőségéről. Ennek az elutasítási reakciónak az ismerete elengedhetetlen a csajozáshoz. Előfordulhat, hogy tetszel egy lánynak, és te is érzed, hogy szeret veled lenni, de ha randevúra hívod, mégis elutasít. Sokszor a lányok automatikusan utasítják vissza a másik közeledését, mert az adott szituációban nem tudnak másként cselekedni. Ez azért van, mert a közeledésed során olyan hibákat követsz el, amik ezt a reakciót váltják ki. Mik is ezek a hibák?

Az első csajozáskor előforduló hiba, ha nyíltan randizni hívod. Ne azt mondd, hogy szeretnél vele randizni, vagy meg akarod hívni moziba, mert ez túlságosan direkt. Mondd inkább azt, hogy lesz egy jó film a moziban, amit meg fogsz nézni délután. Látszódni fog rajta, hogy érdekli a dolog vagy nem, ha igen akkor mondd azt, hogy megnézhetitek együtt is. Ez azért jobb így, mert ha egy lány igent mondd egy randi felkérésre, akkor azzal elárulja, hogy tetszel neki, de ezt a lányok szeretik titokban tartani, mert nem akarnak könnyű prédának tűnni. Szeretik játszani a megközelíthetetlent, még annak is, aki tetszik nekik.

A második csajozáskor előforduló gyakori hiba, hogy mások előtt hívod el randizni. A lányoknak is fontos, hogy mit gondol róluk a környezetük. A barátnői előtt nem akar könnyű nőcskének tűnni, ezért szintén el fog utasítani. Lehet, hogy tetszel neki, de a mások előtti randevúra hívást nagyon kellemetlen szituációnak fogja érezni. Ne hozd őt ilyen helyzetbe azzal, hogy mások is hallják ezt a bizalmas dolgot. Az sem megoldás, hogy odamész hozzá, és azt mondod, hogy szeretnél vele négyszemközt beszélni, mert ekkor is mindenki azonnal leveszi, hogy mi a helyzet. Feltűnés nélkül kell tudnod őt elválasztani a kéretlen hallgatóságtól. Ez nagyon nehéz, mert még a wc-re is párban járnak. Meg kell találnod a megfelelő alkalmat.

A harmadik hiba, hogy a lányok szeretik a romantikát. Nem arról szoktak álmodozni, hogy valaki csak simán randevúra hívja őket. Ők mesebeli szituációkat képzelnek el, illetve magas érzelmi töltést. Hogy mi is ez? Például „beszélgettem vele és a srác egyszer csak odahúzott magához, és megcsókolt.” Ilyen és ehhez hasonló dolgokra vágynak. Meg kell teremtened az ilyen alkalmakat. Biztosítanod kell, hogy ellazuljon. Amikor látod, hogy jól érzi magát, és kettesben maradtatok, akkor lehet próbálkozni, bevetni különböző csajozási technikákat.

A negyedik, hogy már van barátja, akibe nagyon szerelmes. Vagy férjhez ment már és szereti a férjét, akihez hűséges. Ezekben az esetekben, vissza fog utasítani, még akkor is, ha amúgy tetszel neki. Mivel egy sikertelen próbálkozás mindig elveszi egy picit az ember kedvét, ezért, ha van lehetőséged rá, akkor az akció előtt tudd meg ezeket a dolgokat róla. Mert az ilyenbe felesleges belekezdeni. Egy kis hírszerzés sohasem árt. Sokkal jobb, hogyha csak a csajozás során elért sikereket kell számolnod, és nem rontja le a képet egy elkerülhető kudarc.

Az ötödik hiba azoknál a lányoknál fordul elő, akiket már régóta ismersz. Például az osztálytársad, vagy a gyerekkori barátod, akivel együtt nőttetek fel. Ők azok, akiktől azt a választ hallhatod, hogy túl jól ismerlek, csak barátok vagyunk, vagy osztálytárssal nem járok. Ez szintén azért van, mert a mesebeli herceget képzelik el maguknak, és az túl egyszerű lenne, ha csak egy osztálytárssal járnának, vagy egy régi baráttal. Szerintem pedig, akivel évek óta jól kijössz, igenis alkalmas egy jó párkapcsolatra. Nem szabad veszni hagyni az ilyen csajozási lehetőséget, csak jól kell csinálni. Lassan, de folyamatosan kell haladni a cél felé, de ez már egy külön cikk témája.

A fenti dolgokra odafigyelve sokkal eredményesebb lehet a csajozás, társkeresés.