A randipajti.hu oldal célja, hogy segítséget nyújtson a társkeresésben, randizásban.

 

A honlapon szereplő információk az oldal készítőinek szubjektív véleményét tükrözik. A szerzők törekednek arra, hogy az információk a lehető legpontosabbak legyenek, de előfordulhatnak, olyan esetek, emberek, akiknél a leírtak nem válnak be, vagy másként működnek. A leírt módszereket mindenki a saját felelősségére próbálja ki. Az oldal készítői nem vállalnak felelősséget az esetleges károkért, elmaradt sikerekért.

A honlap üzemeltetői törekednek az oldal folyamatos hibamentes működésére, de a weblapon található adatok folyamatos elérését nem garantáljuk.
 
Szerzői jogok:
 
Minden jog fentartva! Amennyiben a honlapon található információkat, fényképeket, videókat, vagy bármi egyebet szeretne felhasználni az email címen érdeklődhet azok felhasználhatóságáról. A honlapot forrásként fel kell tüntetnie az alábbi módon: Forrás: randipajti.hu

 

A honlap fenntartója:

Tóth Dávid magánszemély

 

Elérhetőség:

email cím

Internet cím: www.randipajti.hu

 

Szerverüzemeltetés: tarhely.com

 

Hirdetés:
 
Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső cég szervezi. A hirdetések valóságtartalmát ellenőrizni nem tudjuk. Azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

 

A honlapon megjelenő információkat, képeket, dokumentumokat és egyéb anyagokat kizárólag tájékoztatás céljából tesszük közzé. Mindent megteszünk azok valóságtartalmáért, de felelősség kizárva. Azokat az oldal látogatói csak és kizárólag saját felelősségükre használhatják. 

 

A felhasználók a történetek, kérdések, fotók, videók és bármilyen egyéb média, dokumentum beküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy azokat az oldalon és bármilyen egyéb kiadványunkban például szórólap, könyv ellenszolgáltatás nélkül közzé tegyük. Ezekért a beküldő sem pénzbeli sem egyéb ellenszolgáltatásra nem jogosult. Amennyiben nem szeretné, hogy a fentieket közzé tegyük, kérjük ne küldje el számunkra.

 

Az oldalra való belépéssel a látogatók a fentieket elfogadják. 

Minden jog fenntartva.