A barátnőidet folyton leszólítják a pasik az utcán, de téged soha. Csak néhány dolgon kell változtatnod, és Te is számolatlanul fogod kapni a randi meghívásokat.

 

 

Sok lány, amikor a barátnői sikereit látja, miközben őt senki nem hívja randira, elkezd kétségbe esni és olyanokra gondolni, hogy lehet, hogy benne van a hiba. Talán ő nem elég szép, nem elég fiatal, vagy túl fiatal, esetleg kicsi a cici, vagy kövér, alacsony, magas és még reggelig sorolhatnám. Nos, a hiba lehet, hogy tényleg benned van, de az esetek többségében nem azért, mert nem vagy elég szép, hanem, mert a testbeszédeddel a megközelíthetetlen jégkirálynőt sugárzod magadból. Gondolj csak bele, ha folyton bedugott füllel rohansz, senkire rá sem nézel, és még csak véletlenül sem mosolyognál rá senkire, akkor miért gondolod, hogy majd téged bárki is randira fog hívni.

 

Az alábbiak közül némelyik lehet, hogy rád is igaz, és érdemes lehet megfogadnod, hogy változtatsz a testbeszédeden, ha pasizni akarsz.

 

Térj vissza a valóságba. Sajnos Magyarországon is rohamosan terjed a zebra zombi járvány. A zebra zombi kifejezést az angol nyelvterületen kezdték el azokra használni, akik a telefonjukkal a kezükben a fülüket bedugva, zenét hallgatva, csak a képernyőt bámulva közlekednek. Az ilyen zombik az életüket kockáztatva úgy lépnek le a járdáról az autók elé, hogy még csak körbe sem néznek. Ha akarná sem tudná őket senki megszólítani, nemhogy randira hívni. Szóval ideje, hogy letedd a telefonodat, és elkezdj figyelni a körülötted lévőkre.

 

Lassíts le egy kicsit. Folyton rohansz. Lehet, hogy úgy gondolod, hogy Te vagy a legelfoglaltabb ember a világon, vagy csak mindenhova késve indulsz el, de ezzel pont azt éred el, hogy elrohansz a randi lehetőségek elől. Lassíts le egy kicsit. Ahhoz, hogy egy srác elhívjon randira lehetőséget kell neki adni, a kapcsolatteremtésre. Ha nincs lehetősége megszólítani, mert már két utcával arrébb vagy mire rászánja magát, akkor csak elrohantál a randi elől, miközben Te is pont arra vágysz, hogy végre valaki randira hívjon. Gondolj bele az alábbi példába. A boltban a pénztárnál fizetsz, amikor egy srácnak megtetszel, de mire Ő is túljut a pénztároson, Te már rég hazarohantál. Persze ez nem azt jelenti, hogy fizetés után várj a bolt előtt, csak egy példa. Szóval ideje egy kicsit lassítani, és ahogy az előző pontban is említettem a külvilágot figyelni.

 

Szemkontaktus. Csak miután végre tényleg elraktad a telefonodat. Amikor sétálsz az utcán, vagy egy buliban vagy, vagy igazából bárhol kezdj el a fiúk szemébe nézni. Ettől sokkal vonzóbbnak fognak találni a fiúk. Ha nem nézel a szemükbe, vagy csak flegma pillantásokat vetsz rájuk, akkor úgy fogják érezni, hogy nem érdeklődsz irántuk. Így nem is fognak odamenni hozzád, mert egy visszautasításra senki önbizalmának sincs szüksége. De ezzel ellentétben, ha a szemükbe nézel, akkor azt fogják gondolni, hogy már percek óta szemezek ezzel a csajjal, megyek, megpróbálom leszólítani. És Te pont erre vágysz, hogy végre valaki téged is leszólítson. Nos akkor szemezünk? Szemkontaktus randin

 

Mosoly. A szemkontaktus mellé egy mosolyt is párosíthatsz. Ezzel még inkább megerősíted azt, hogy megközelíthető vagy. És még azt is jelezheted vele, hogy nem fogod leharapni a fejét, annak a srácnak, aki odamegy hozzád, hogy beszélgessetek, vagy, hogy randira hívjon. A szemkontaktus és a mosoly együttes alkalmazásával sok srácot tudsz bátorítani. Továbbá sokan nem is tudják magukról, de már évek óta olyan flegmán néznek mindenkire, hogy az valami hihetetlen. Egy mosoly ezen a problémán is segíthet. Csak nehogy elkezdj vicsorítani. Amennyiben bővebben is érdekel a téma, érdemes lehet elolvasnod az alábbi cikket is a mosolygásról. Csajozás mosolyogva Na kapok egy mosolyt? :)

 

Öltözz színekbe. Te is azokat veszed észre az utcán, akik színes ruhát viselnek. Akik talpig feketébe, szürkébe öltöznek, tényleg bele is szürkülnek a környezetükbe. Nem arról van szó, hogy öltözz papagájnak, de egy rózsaszín felső jobban felhívja rád a figyelmet, mint egy szürke. Továbbá az sem árt, hogyha látszik rajtad, hogy lány / nő vagy. Egyre többen öltöznek úgy, hogy meg sem lehet róluk állapítani, hogy egyáltalán fiúk, vagy lányok. Te ne ess ebbe a hibába.

 

Végezetül egy kis játék: Gyakorold a szemkontaktust és a mosolygást a mindennapjaidban. Az utcán, a buszon, a plázában. Soha nem tudhatod, hogy mikor jön veled szembe egy srác, aki csak arra vár, hogy végre megszólíthasson.

 

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy egyik pillanatról a másikra minden megváltozik, és mindenki randira fog hívni, akire csak ránézel. Gyakorolnod kell, hogy ez természetes legyen és, hogy őszintének tűnjön. Észre fogod venni, hogy akik szintén nyitottak új emberekre előbb utóbb szóba fognak elegyedni veled. Onnantól kezdve nálad is elkezdődik a randizás kora.