Első hallásra könnyűnek tűnik, mégis rengeteg embernek okoz problémát a másik szemébe nézni, pedig sokkal jobb benyomást tudsz tenni a másikra egy randin, ha a szemébe nézel. Alkalmazd, mert magabiztosabbnak fogsz tőle tűnni, és az ellenkező nem is jobban fog hozzád vonzódni.

 

Már túl vagytok az első randin, és mindketten úgy döntöttetek, hogy legyen folytatás. Ez már önmagában nagyon jó előjele a második randinak. Lássuk mire érdemes ilyenkor figyelni.

 

 

Bizonytalan vagy és nem tudod, hogy mikor kell megcsókolni egy lányt? Segítünk. Ebben a cikkben egy minta csók menetrendet találsz. Az első csóknak rengeteg buktatója van, mert ha túl korán próbálkozol, akkor elijesztheted a másikat, de ha túl sokáig húzod a dolgot, akkor szintén rajta veszthetsz. Miután viszont már túl vagytok rajta, nem is tűnik olyan lehetetlennek, mint előtte gondoltad.

Az első randi helyszínének a kiválasztása az egyik legfontosabb a randi helyszínek kiválasztása közül. A sokadik randin már nem akkora tragédia, ha rossz helyszínt választatok, de az első randinál mindennek nagyon nagy jelentősége van, hiszen, ha itt valami balul sül el nem biztos, hogy lesz második randi.

 

Itt lesznek a randizással kapcsolatos cikkek.

 

Az oldal hamarosan indul.