Bizonytalan vagy és nem tudod, hogy mikor kell megcsókolni egy lányt? Segítünk. Ebben a cikkben egy minta csók menetrendet találsz. Az első csóknak rengeteg buktatója van, mert ha túl korán próbálkozol, akkor elijesztheted a másikat, de ha túl sokáig húzod a dolgot, akkor szintén rajta veszthetsz. Miután viszont már túl vagytok rajta, nem is tűnik olyan lehetetlennek, mint előtte gondoltad.

 

Kinek kell kezdeményeznie az első csókot. Alapesetben a fiúnak kéne megcsókolnia a lányt, de a mai modern világban egy lány is nyugodtan kezdeményezhet. Egyébként ez főként akkor szokott előfordulni, amikor a lánynak már volt egy – két barátja így van már tapasztalata, míg a srácnak korábban nem volt barátnője, és emiatt félénkebb. Az ilyen srácok a döntő pillanatban sokszor nem mernek kezdeményezni és emiatt rengeteg alkalmat elszalasztanak. Sajnos az ilyen helyzetekben általában a lányok sem lépnek, így a végén a randiból nem lesz semmi.

 

Amikor az első randin találkoztok a köszönés alatt adj a másiknak az arcára két puszit. Egyet jobbról – egyet balról. Ezzel máris egy picit közelebbi kapcsolatba kerültök, és ezt általában senki nem utasítja vissza. A két puszi még akkor is működik, ha egy ismerősöd bemutat valakinek, vagy Te bemutatkozol. A köszönés és a bemutatkozás alkalmával, nyugodtan adj a másiknak két puszit. Erre a legtöbben jól reagálnak.

 

Az első randi végén elbúcsúzáskor a két puszi mehet, ez alap. De ha szimpatikus volt a másik, akkor meg lehet próbálni a szájra puszit is. Lássuk, hogy reagál. Ha nincs ellenére, akkor meg lehet próbálni az első csókot is. Ha elutasító, akkor gyorsan egyezzetek meg abban, hogy ez még korai, és maradjon a két puszi. Ha engedi a csókot, de látod, hogy nagyon zavarban van, akkor maradjatok annál az egy első csóknál. Ha viszont úgy érzed, hogy nagyon tetszik neki a dolog, akkor lehet az első csók után még egy második csókkal is próbálkozni.

 

A második randin találkozáskor az első randin elért eredménynél kell folytatni. Ha csak két puszi volt az első randi végén, akkor itt is a két puszival kell indítani. Elért eredménynek azt tekintjük, amire a másik fél pozitívan reagált. Például, ha megpróbáltad megcsókolni, de nem volt túl sikeres a dolog, akkor ezt a második randi elején még ne erőltesd. Örülj annak, hogy legalább van második randi. Ha megtörtént az első csók, de nem vagy biztos a dolgodban, akkor indíts a két puszival, vagy a szájra puszival. A reakciójából úgyis fogod látni, hogy kéri-e a csókot. Viszont, ha az első randi végén 2 – 3 csók is elcsattant, akkor nyugodtan indíthatod csókkal a második randit.

 

A második randi végét egyértelműen csókkal kell zárni. Természetesen csak akkor, ha még mindig szimpatikus neked a másik. A második randi felénél már a legfélősebbeknek is a szájra puszinál illene legalább tartania, de ha nem, a második randi végén akkor is eljön a döntő pillanat. Nincs mese, ha tetszik a lány a második randi végén meg kell csókolnod. A témában végzett számtalan közvélemény kutatás is arra az eredményre jutott, hogyha a második randi végén nincs csók, akkor már később sem lesz. Sőt ilyenkor nagy valószínűséggel harmadik randi sem lesz. Ennek nagyon egyszerű okai vannak.

 

Az első ok, ha két ember randizik kétszer is egymással, de nem történik meg az első csók, akkor a második randi végére rájöttek, hogy mégsem jön be nekik a másik. Ennek már az első randin is lehettek előjelei, de valószínűleg akartak adni még egy esélyt a dolognak.

 

A második ok, ha mégis csak tetszel a randi partnerednek, de sem az első randin sem a második randin nem csókolod meg, akkor azt fogja gondolni, hogy nem jön be neked. Sőt néhányan ilyenkor mindenféle hülyeségre gondolnak, amivel itt most nem is húznám az időt. A lényeg az, ha tetszik a másik, akkor a második randi végére legkésőbb tessék megcsókolni. Hidd el, nem lenne ott ő sem veled, ha nem lennél szimpatikus a számára, és ő nem ugyanezt akarná.

 

A harmadik ok, amikor a másik baleknak néz. Persze barátnak szokták mondani, de baleknak gondolnak. Ezt általában lányok csinálják az olyan tapasztalatlan fiúkkal, akiknek még soha nem volt barátnőjük. Ilyenkor elviheted sok helyre, rászánhatod az idődet, az összes pénzedet, szórakoztathatod, meghallgathatod, lehetsz a lelki szemetesládája, de akkor sem fogsz soha eljutni az első csókig, nemhogy tovább. Ilyen esetben tovább kell lépni, még akkor is, ha fáj. Azok a fiúk, akinek már volt egy – két barátnőjük nem dőlnek be az ilyen nőknek, de azok a fiúk, akiknek még soha nem volt barátnőjük sajnos nagyon nehezen tudnak érzelmileg elengedni egy ilyen helyzetet. Sokan sajnos még az ötödik randi után is a szerelemben reménykednek, pedig itt a szimpla kihasználáson kívül nincs semmi.

 

Nos, amennyiben minden jól ment a harmadik, negyedik, ötödik és a többi randin a csók már teljesen természetes lesz köztetek. A többi élvezet pedig bármennyire is szeretnénk nem témája ennek a cikknek.

 

Remélem ezzel a kis csók menetrenddel sikerült segítenem nektek azzal kapcsolatban, hogy mire számíthattok az első és a második randin. Ne legyetek félénkek megcsókolni a másikat. Bármennyire is félelmetesnek tűnik elsőre, higgyétek el nem olyan nehéz, és egy randin mind a két fél ezt akarja.

 

Sok izgalmas randit kívánok!