Már túl vagytok az első randin, és mindketten úgy döntöttetek, hogy legyen folytatás. Ez már önmagában nagyon jó előjele a második randinak. Lássuk mire érdemes ilyenkor figyelni.

 

 

Ez a cikk most arról szól, amikor már túl vagytok az első randin, milyen legyen a folytatás. Az első randis helyszínekről már írtunk ebben a cikkben itt. A sikeres első randi titka

 

Ilyenkor érdemes olyan helyszínt választani, ahol aktívan tudtok valamit csinálni. Például bowlingoztok. Ez azért jó, mert a játéknak van egy menete, így akkor is történik valami, ha amúgy éppen nem tudnátok miről beszélni. Az eseményeket és a beszélgetést a játék köré tudjátok építeni. Plusz nekem van egy jól bevált kis trükköm amit bowlingozás közben szoktam alkalmazni. Amikor a másik sikert ér el, például eltalál egy bábút, vagy akár többet, vagy mindet akkor gratulálok neki és megölelem. Így megszokja az érintésem, és néhány ilyen ölelés után meg lehet próbálkozni az első csókkal, ha még nem történt meg. A csók menetrendről ebben a cikkben olvashattok. Csók menetrend az első csókhoz

 

Ennek a randinak sem kell túl hosszúnak lennie. 2 – 3 óra bőven elég. Hidd el inkább töltsetek el ennyi időt vidáman úgy, hogy a végén azt érzitek, de jó lett volna még maradni, minthogy elhúzzátok és a végén az egész egy lapos valami lesz. Az ideális, ha találkoztok valahol, onnan elmentek a játék helyszínére, esetleg isztok valamit, ha várni kell. Játszotok egy órát, utána elsétáltok a buszhoz, vagy hazakíséred a lányt.

 

A bowling nagyon jó helyszín a második randira. Amire figyeljetek, hogy bőven elég egy órára kibérelni a pályát. Kettőtöknek ez az egy óra bőven elég idő lesz arra, hogy játszatok, ugyanis ha nem vagytok rendszeres bowling játékosok, akkor az egy óra után a kezetek már eléggé el lesz fáradva. Innentől kezdve a második óra már szenvedés lenne. Minél tovább játszotok annál inkább fájni fog a kezetek, és mindketten egyre inkább erre fogtok koncentrálni, ahelyett, hogy a másikkal törődnétek. Hidd el, egyikőtök sem akarja, hogy a második randin a fájdalom legyen a legmeghatározóbb érzés.

 

Természetesen nem kötelező ezt a helyszínt választani a második randi helyszínének. Ezzel csak az elvet akartam bemutatni.

 

Kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is. Nektek mi vált be. Ti milyen randi helyszíneket találtok jónak, és mi az a helyszín ahova nem szívesen mennétek. Lányok Ti is írhattok nyugodtan, hogy mik azok a helyszínek ahová szívesen mennétek és mi az amire nemet mondanátok.